maanantai 2. toukokuuta 2016

Kolmas viikko

Viimeviikolla opettajamme oli täällä Unkarissa ottamassa näyttömme vastaan ja arvioimassa työskentelyämme. Viikko sujui hyvin ja loppuviikosta pidimme arviointikeskustelun. Arviointikeskustelu poikkesi Suomen arvioinnista niin, että opettajamme kysyi työpaikaltamme palautetta ja numerot (1-3) työskentelystämme ja sen jälkeen pidimme kolmestaan arviointikeskustelun. Suomessa arviointikeskustelu menee aina niin, että paikalla on ohjaava opettaja, työpaikkaohjaaja ja oppilas, mutta täällä se oli hieman erilainen ja parinäyttökin oli uusi kokemus molemmille.
Mielestämme oli tosi hyvä juttu kun opettaja tuli täällä käymään ja hän pääsi konkreettisesti näkemään työpaikkamme ja mitä me siellä teemme. Oli myös hyvä, että opettajamme näki kaikki käytännön asiat täällä (majoitus, ruokailu, liikkuminen), sillä se auttaa jatkossa tänne tulevia opiskelijoita valmistautumaan.

Tänä päivänä vietimme päiväkodilla äitienpäiväjuhlaa, johon myös me olimme lasten kanssa harjoitelleet yhden laululeikin. Juhla sujui hyvin, mutta osa lapsista hämmentyi niin äitien läsnäolosta että esiintyminen unohtui. Se ei kuitenkaan menoa haitannut, sillä äitien ilmeistä näki kuinka ylpeitä ja otettuja he oli. Lapset saivat myös antaa äideillensä pienen lahjan ja kukan.
Aamulla leivoimme lasten kanssa suklaapalloja, johon päälle tuli kookoshiutaleita. Näitä herkkuja äidit pääsivät sitten esitysten jälkeen nauttimaan. Päivä oli todella mukava ja lämminhenkinen. :)







-Henna & Jenniina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti