keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Näyttöviikkomme!

Toinen työviikkomme unkarissa on lähtenyt hyvin käyntiin! Tämä viikko on myös näyttöviikkomme, jonka teemme parinäyttönä, parinäyttö on aivan uutta meille mutta olemme tykänneet tehdä näyttöä parina ja kaikki on sujunut todella hyvin. Opettajamme tuli maanantaina ja hän on ollut mukanamme päiväkodilla kahtena päivänä ja tulee myös tänään mukaamme. Kielitaitomme on kehittynyt hurjasti, olemme oppineet myös joitain sanoja ja lasten lauluja unkariksi. Olemme saaneet hyvää palautetta päiväkodilta ja opettajaltamme.

Tällä viikolla olemme harjoitelleet äitienpäivä esityksiä ja tehneet äitienpäiväaskarteluja. Keskiviikkona kerroimme lapsille Suomesta mm. Joulupukista, eläimistä ja metsästä. Olemme myös harjoitelleet joka päivä lasten kanssa suomalaista lasten laulua ja on ihana huomata kuinka hyvin lapset ovat sen oppineet.

Olemme huomanneet ettei päiväkodissa ole yhtä lapsilähtöistä toimintaa kuin suomessa, mutta täällä sitten lapsia halaillaan ja suukotellaan paljon enemmän kuin suomessa. Olemme huomanneet myös ettei hygienia ole täällä yhtä isossa asemassa kuin suomessa esim. Suojahanskoja ei käytetä, käsiä ei pestä niin usein kuin suomessa sekä päiväkodissa hankalasti puhdistettavia kokolattiamattoja.
Olemme miettineet että täällä lapsilla ei ole allergioita niin paljon kuin Suomessa, joka voi johtua siitä ettei täällä olla niin tarkkoja hygieniasta.

Alla kuvia tältä viikolta sekä aikaisemmista lasten tekemistä askarteluista.











-Henna & Jenniina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti