perjantai 22. huhtikuuta 2016

Viikko unkarissa!

Ensimmäinen työviikko unkarissa takana ja mahtavat fiilikset! Päiväkodin työntekijät ja lapset ovat tosi mukavia.☺️
Työpäivinämme olemme päässeet seuraamaan ohjattua toimintaa, leikkimään lasten kanssa ja olemaan mukana päivittäisissä toiminnoissa.

Keskiviikkona ohjattu tuokio oli englanniksi, mm. Laululeikkejä ja kasvon eri osia (silmä, nenä, korva, suu). Olimme aika yllättyneitä kuinka hyvin osa lapsista osaavat sanoja jo englanniksi tai kuinka hyvin he ymmärtävät meitä. Yhteistä kieltä lasten ei kuitenkaan ole mutta elekielellä olemme pärjänneet hyvin!

Torstaina oli ohjattuna toimintana musiikki ja lauloimme ja leikimme unkarilaisia leikkejä ja lauluja. Lisäksi torstaina aloitimme opettamaan lapsille valitsemaamme suomenkielistä lasten laululeikkiä joka tullaan esittämään päiväkodin toiveesta myös äitienpäiväjuhlassa.

Tänään perjantaina meillä oli tuokio englanniksi ja harjoittelimme myös äitienpäivä esitystä johon kuuluu siis kaksi laulua unkariksi, yksi englanniksi ja yksi suomeksi meidän ohjauksellamme.
Lapset ovat olleet suurin osa hyvin mukana ja vain muutama lapsista ei ole keskittynyt tai osallistunut tuokioihin.

Meidän työmatkamme on todella helppo ja nopea, sillä työpaikkamme sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä majoituksestamme. Töiden jälkeen olemme nauttineet unkarin hyvästä säästä, nauttineet auringon lämmöstä, syöneet jäätelöä ja kierrelty szentendreessä. Viikonlopun suunnitelmia meillä on syödä hyvin sekä käydä parlamenttitalolla, shoppailemassa ja kiertelemässä budapestiä.






-Jenniiina&Henna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti